Nyt jäivät rintaliivit kotiin! Kendall Jenner aloitti kesäkauden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien perheen supermalli Kendall Jenner ei ole enää hetkeen ollut innostunut perheensä tähdittämässä Kardashianit-realitysarjassa esiintymisestä. Taannoin 22-vuotias Kendall kertoi aikovansa lopettaa sarjassa voidakseen viettää yksityiselämäänsä.

Eilen Kendall nähtiin kesätunnelmissa, sillä mallikaunottaren ohut valkoinen t-paita palajsti, että hän oli jättänyt rintaliivit pukematta. Viime kesänä ilman rintaliivejä liikkumisesta tuli supertähtien keskuudessa merkittävä trendi, joka näyttää saavan tulevana kesänä jatkoa.

Kendall Jenner on suunnitellut Kardashianien televisiosarjasta luopumisen lisäksi myös Los Angelesista pois muuttamista. Mallineitokainen on väläytellyt ideoita, joiden perusteella hän saattaisi muuttaa New Yorkiin tai Pariisiin.

Splash
Splash
Splash