Kim Kardashian kysyy faneiltaan: ”Onko Kanye kuvassa iloinen vai ei?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on selfie-kuvien kuningatar. Naiselta luonnistuu poseeraus koska tahansa, mutta hänen miehensä Kanye West sen sijaan vihaa kuvattavana olemista, mikä usein paistaakin kuvista läpi.

Nyt Kim Kardashian pääsi pelaamaan hauskaa peliä The Ellen Show -keskusteluohjelmassa, jossa juontaja Ellen DeGeneres laittoi naisen paljastamaan eri tilanteissa otettujen kuvien perusteella, että onko Kanye iloinen vai ei. Mies ei hymyile yhdessäkään kuvassa, minkä vuoksi hänen tunnetilansa ei usein kuvanottohetkellä muille välitykään.

Tehtävä osoittautuu Kim Kardashianille melko helpoksi, koska hän tuntee oman aviomiehensä niin hyvin. Nainen onnistuu myös löytämään miehen kasvoilta pienen hymyn virneen silloinkin kun muut ajattelevat hänen olevan täysin kivikasvoinen.