Catherine Zeta-Jones tyrmäävän kaunis myös meikittömänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias näyttelijä Catherine Zeta-Jones on ollut viime aikoina kiireinen työskennellessään televisiossa näytettävän Feud-nimisen minisarjan parissa, mutta muuten nainen on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Catherine on viime vuosien aikana keskittynyt lähinnä perhe-elämään.

Takavuosien seksisymboli Catherine Zeta-Jones muistetaan etenkin Ocean’s Twelve ja Zorron naamio -elokuvista. Nyt näyttelijätär todisti omalla Instagram-kanavallaan, että hän on edelleen hyvin näyttävä näky myös ilman meikkiä.

Kuvassa Catherine Zeta-Jones poseeraa kameralleen luonnollisen kauniina ilman pisaraakaan meikkiä. Kaunotar on naimisissa 74-vuotiaan näyttelijän Michael Douglasin kanssa, jonka kanssa hänellä on myös kaksi lasta, Carys Zeta Douglas ja Dylan Michael Douglas.

Happy Sunday! Happy here! Watching Formula 1💕💕💕

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

@johnrussophoto you make me feel like a natural woman 🎼🎼

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on