Näin Rihanna meikkaa itsensä juhlakuntoon

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rihanna aloitti viime syksynä yhteistyön Fenty Beauty -kosmetiikkayrityksen kanssa. Laulajan nimeä kantava meikkisarja on lanseerattiin etenkin sillä kulmalla, että tuotteiden valikoimasta löytyy todella runsaasti valinnanvaraa sekä vaalea- että tummaihoisille naisille.

Juuri 30 vuotta täyttänyt Rihanna näyttää nyt Voguen julkaisemalla videolla miten hän itse meikkaa omaa nimeä kantavan tuotesarjansa meikeillä. Videolla nähdään miten poptähti loihtii kasvoilleen Fenty Beautyn tuotteilla upean meikin noin kymmenen minuuttia kestävällä tutoriaalilla.

Rihanna pääsi nyt myös haluttuun Vogue-lehden kansikuvaan malliksi. Nainen nähdään uusimmassa kesäkuun numerossa, jossa on naisesta myös laaja haastattelu. Kuvan valokuvasi Mert Alas ja Mac Piggott.