Kesälomareissulle toukokuussa – vältät ruuhkat ja säästät rahaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Toukokuu on hellinyt ihmisiä poikkeuksellisen kauniilla säällä. Nyt on oiva aika vierailla suosituimmissa kesälomakohteissa, koska suosituimpina aikoina saattaa olla runsaasti muitakin ihmisiä liikkeellä. Toukokuu sopii erinomaisesti pitkien viikonloppumatkojen toteuttamiseen kotimaassa.

Huvipuistot ovat jo avanneet ovensa, lomakohteet ovat valmistautuneet kesään ja nähtävyydet kutsuvat ihmisiä luokseen. Mikäli haluaa vierailla Suomen suosituimmissa kesän matkakohteissa, kannattaa liikkeelle lähteä jo nyt. Toukokuussa ei ole yhtä paljon ruuhkaa tai jonoja kuin vaikkapa kesä-elokuussa.

Viikonloppureissun aikana ehtii mainiosti käymään useassa eri kohteessa ja viettämään aikaa joko kaupunkilomalla tai leirintäalueilla. Samalla säästää kesäkuukausilta yhden viikonlopun muuta tekemistä varten, kuten riippumatossa lueskelemiseen.