Sylvester Stallone vahvisti: Rambo tekee viimein paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi jo vuonna 2016, että Sylvester Stallonen ikonisimpiin roolihahmoihin lukeutuva Rambo olisi tekemässä paluun valkokankaalle Rambo: New Blood -elokuvassa. Vietnam-veteraani on tähän mennessä kylvänyt tuhoa neljässä elokuvassa, ja viidettä elokuvaa on odotettu jo vuosia.

Nyt Stallone on vahvistanut, että uusi elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2019. Elokuvan työnimenä näyttää Stallonen somepäivityksen mukaan olevan Rambo V. Stallonen rooli elokuvan tekemisessä ei ole vielä tiedossa. Hän voi ohjata elokuvan ja näyttäytyä siinä myös cameo-roolissa.

John Rambo esiintyi valkokankaalla ensimmäistä kertaa vuonna 1982 ilmestyneessä First Blood, eli Taistelija -elokuvassa. Sarjan viimeisin osa oli vuonna 2008 ensi-iltansa saanut Rambo. Syksyllä 2016 kerrottiin fanien suruksi, että Stallone ei tule enää itse näyttelemään John Rambon roolihahmoa, vaan siihen etsitään uusi näyttelijä. Tarkoituksena on, että Rambo-elokuvia tehtäisiin jatkossa lukuisia James Bond -elokuvasarjan tyyliin.