Kurkkupehmis on kesän hittimaku?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kyllästyttävätkö perinteiset vanilja-, mansikka- ja suklaapehmikset? Siinä tapauksessa kannattaa lähteä makumatkalle New Yorkin Lucky Pickle Dumpling Co. -ravintolaan, jonka uutuusjäätelö on taatusti epätavallista sorttia.

Aasialaistyylisiin ruokiin erikoistunut Lucky Pickle Dumpling Co. on lanseerannut maustekurkkupehmiksen. Aivan perinteiselle suolakurkulle se ei kuitenkaan maistu, vaan raaka-aineena toimii tuore kurkku.

Buzzfeedin mukaan maustekurkkupehmis maistuu ennemminkin kurkulta ja hunajalta kuin suolakurkulta. Sen kuitenkin kuvaillaan olevan miedosti hapan.

Maustekurkkupehmis ei ole ainoa erikoinen jäätelömaku. Maailmalla on nähty myös esimerkiksi kinkun, rintamaidon, pekonin ja jopa valkosipulin makuisia jäätelöitä.