Mies askarteli kohufarkut itse – säästi 140 euroa ja on nyt huippumuodikas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme äsken Carmar Denim -farkkuvalmistajan Extreme Cut Jeans -nimisen tuotteen, joka on periaatteessa pelkillä saumoilla varustettu vaatekappale. Amerikkalainen Bill Katinowsky on päättänyt loihtia samanlaiset housut omista vanhoista farkuistaan. Hän onnistui täydellisesti.

– Kuulin, että puhuitte eräänä päivänä 160 dollaria maksavista revityistä farkuista. Ajattelin, että miksi maksaa 160 dollaria, jos voin tehdä samanlaiset itse ja edustaa huippumuotia, Bill Katinowsky vinoilee Facebookissa.

Ihmiset äimistyivät radikaalisti revityistä Carmar Deminin farkuista, koska niiden hinta on käytettyyn kangasmäärään nähden järjettömmän kallis. Extreme Cut Jeansin väitetään olevan ensi kesän trendi, mutta harva uskaltaa tai edes haluaa pukea ylihintaiset ja repaleiset farkkujen rippeet ylleen. Jäämme mielenkiinnolla odottaamaan, koska äärimmäisyyksiin viety vaatekappale nähdään muotivaikuttajien asukokonaisuudessa.

Heard you talking about the $160 extreme cut jeans the other day, so I thought, why pay $160 when I can do it myself & still be a fashion leader…..Bill Katinowsky

Publiée par JDB SHOW sur dimanche 6 mai 2018