Suomalaiskuvaajan kettukuvat ihastuttavat maailmalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ketut ovat ilmeikkäämpiä eläimiä, kuin monet osaisivat ehkä kuvitellakaan. Tämä käy ilmi suomalaiskuvaaja Ossi Saarisen ihastusta ympäri maailmaa herättäneistä otoksista.

Maantiedettä opiskeleva Saarinen tunnetaan näyttävistä luontokuvistaan, joita hän jakaa Instagram-tilillään. Yksi 21-vuotiaan kuvaajan suosimista eläimistä ovat ketut, joiden monimuotoisuus tulee hyvin ilmi niistä otetuista kuvista.

Saarinen on onnistunut ikuistamaan kameralleen niin täysikasvuisia kettuja kuin niiden pentujakin. Paikoitellen jopa taianomaisia kuvia onkin jaettu lukuisilla ulkomaisillakin sivuilla, kuten suositussa taiteeseen ja valokuvaukseen erikoistuneessa Bored Pandassa.

 

Say cheese! 🦊📷

A post shared by Ossi Saarinen (@soosseli) on

Let it shine ☀️

A post shared by Ossi Saarinen (@soosseli) on

"Today I don't feel like doing anything" 🦊🎵

A post shared by Ossi Saarinen (@soosseli) on