Tappava ase -päätähdelle potkut – sikaili kuvauksissa liikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tappava ase -elokuviin perustuva televisiosarja on ajautunut ongelmiin päätähden vuoksi. Etsivä Martin Riggsiä esittävä Clayne Crawford on saanut potkut, minkä ansiosta sarjan tulevaisuus on vaakalaudalla.

Crawfordin kerrotaan käyttäytyneen toistuvasti vihamielisesti sarjan kuvauksissa. Näyttelijä on saanut lukuisia varoituksia muuhun työryhmään kohdistuneesta henkisestä väkivallasta ja huonon työilmapiirin luomisesta. Näyttelijä pyysi käytöstään sittemmin anteeksi.

Anteeksipyynnöstä huolimatta Fox ja Warner Bros. Television -yhtiöt ovat Hollywood Reporter -lehden mukaan päättäneet erottaa Crawfordin. Rooliin etsitään parhaillaan uutta näyttelijää. On kuitenkin myös mahdollista, että koko sarja lopetetaan sen taannoin päättyneeseen tosieen tuotantokauteen.

Clayne Crawfordin ja Damon Wayansin tähdittämä Tappava ase -sarja perustuu samannimisiin toimintaelokuviin. Sarjaa esitetään Suomessa Viaplay-suoratoistopalvelussa.