Perheenisän nettiadressille jättisuosio: ”Olen valmis maksamaan 10 senttiä lisää kotimaisesta maitolitrasta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maataloustuottajien ahdinko on herättänyt viime aikoina monet suomalaiset ymmärtämään minne kaupasta ostettujen maitolitrojen rahat katoavat. Samaa pohti myös nummelalainen perheenisä Ari Hämäläinen, joka päätti perustaa nettiadressin maidontuottajien puolesta.

Hämäläinen ilmoittaa adressissaan olevansa maksamaan 10 senttiä lisää kotimaisesta maitolitrasta, ja haastaa muut samaa mieltä olevat allekirjoittajiksi.

– Adressin allekirjoittajat ovat valmiita maksamaan 0,10 euroa lisää kotimaisesta maitolitrasta, edellyttäen että meijerit / keskusliikkeet tulouttavat sen suoraan tuottajalle. Adressi tullaan toimittamaan kaikille keskeisille toimijoille, adressissa todetaan.

– Yhä isompi joukko kuluttajia on valveutuneita, he ovat valmiita maksamaan kotimaisesta tuotteesta enemmän sen sijaan, että he ajaisivat halvimman hinnan perässä, Ari Hämäläinen kommentoi Maaseudun Tulevaisuus -lehdelle.

Allekirjoituksia on tällä hetkellä jo lähes 6.000 kappaletta. Adressi on määrä luovuttaa aikanaan kaupan alan keskusliikkeille ja meijereiden edustajille, joiden myös toivotaan lähtevän osaltaan kampanjaan mukaan.