Täydellistä Saara Aalto! Vauhdikas viisuesitys ei jättänyt ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Portugalissa kisattavassa Euroviisujen finaalissa tuli nyt viimein hetki, jolloin Suomea edustavan Saara Aallon unelma Euroviisuista toteutui. Saara esitti nimittäin Monster-kappaleensa upeasti jo semifinaalissa, mutta nyt varsinaisessa finaalissa esitys näytti vielä sitäkin rennommalta.

Saara Aalto itse totesi aiemmin olevansa semifinaalin jälkeen varma siitä, että koko hänen tiiminsä osaa kappaleen hienosti ja että myös yleisö on täysillä mukana esityksessä. Nyt nähty viisufinaali olikin juuri sitä, sillä esitys sujui hyvin ja Saara sai valtavat suosionosoitukset paikalla olevalta viisuyleisöltä.

Splash
Splash

Saaran poikkeuksellisen upean lauluäänen lisäksi Suomen esityksen koreografia, lavasteet ja pyrotekniikka erottui edukseen kilpailussa, vaikka lavasteiden asentaminen lavalle viivästyi jostain syystä hieman. Esityksen loppuhuipennuksena Saara pudottautui vieläpä korokkeelta rohkeasti tanssijoiden käsivarsille.

Saaran esitys ei myöskään keskeytynyt tunkeilijan hyökkäykseen, kuten kävi hetkeä aiemmin Britannian edustajan esityksessä.

Vedonlyöntiyhtiöt eivät ole nostaneet Suomea kovin korkealle veikkauksissa, mutta se tuskin viisuäänestäjiä häiritsee. Saara esiintyi numerolla 17, josta on voitettu historiassa eniten viisuvoittoja. Lisäksi hänen pukuhuoneensa numero on 13, joka oli myös Lordin pukuhuoneen numero voitokkaissa Ateenan Euroviisuissa.