Saara Aalto vuonna 2012 Staralle: ”Euroviisut olisi kyllä unelma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa jännitetään parhaillaan miten tänä iltana käy Euroviisujen finaalissa, jossa Saara Aalto edustaa Suomea kappaleellaan Monsters. Finaalipaikka Portugalin Lissabonissa järjestettävissä Euroviisuissa oli yksi Saaran unelmista. Hän paljasti unelmansa Staralle kuusi vuotta sitten DBTL-tapahtumassa.

Saara Aalto oli jo ennen haastattelua tavoitellut Suomen viisuedustajan paikkaa, mutta silloin vielä huonolla menestyksellä. Hän kommentoi asiaa Staran haastattelussa.

– Kyllä Euroviisut on aina ollut sellainen, että mä oon halunnut sinne. Jos miettii sitä kisana, niin ei niin suurta juttua ole, kun se näkyy ympäri maailmaa ja se massiivinen produktio. Mä oon vähän sellainen mahtipontinen ja Euroviisut olisi sellainen paikka, jossa saisin tehdä sen niin täysillä ja isosti. Siksi se on kyllä unelma, Saara Aalto kertoi vuonna 2012.

– Se on kuitenkin kyllä järkevää luoda omaa uraa ensin, sillä jos ponnahtaa tunnetuksi Euroviisujen kautta, niin se on aika leimaavaa. Mä toivon, että sit jonkun tietyn vuoden päästä vois käydä sielläkin, kun on muuten jo vakaa juttu.

Näin kävikin, koska Saara Aalto teki itsestään lopulta kansainvälisen suosikkilaulajan osallistuessaan Britannian X Factor -kilpailuun. Hän onnistui saamaan miljoonia uusia faneja, ja tie vei sitä kautta lopulta Suomen viisuedustajaksi. Tänä iltana selviää miten Suomen ja Saaran käy finaalissa.