Pihan komein kesäkoriste! Kaksimetrinen vettä ruiskuttava yksisarvinen

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yksisarviset ovat söpöjä, satumaisia ja tarunhohtoisia sateenkaaripieruja puskevia olentoja, jotka ovat saavuttaneet viime vuosina vankan fanijoukon. Yksisarviset on kaupallistettu ja tuotteistettu näkyvästi.

Verkkokauppa ja lahjatavaraliike Firebox on tuonut markkinoille puhallettavan yksisarvisen, joka toimii myös takapihan sadettajana. Yksisarvinen on 180-senttimetriä korkea, joten se takuulla toimii kulmakunnan katseenvangitsijana. Kaiken lisäksi se seisoo tukevasti jaloillaan.

Ihanammaksi tuotteen tekee se, että valkoiseen hahmoon voi asentaa letkun, jonka avulla yksisarvinen ruiskuttaa vettä sarvestaan. Olipa kyseessä vesisota, grillibileet tai mökkitikan paikallisottelu, tuo alle 70 euroa maksava muoviolento takuuvarmasti lystiä kemmakoideen keskelle.

Firebox