Käsi on kätevä apu laihdutuksessa – määrittelee ruoan määrän

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tanskalainen Suzy Wengel on kehittänyt ruokavalion, jonka avulla on mahdollista pudottaa painoa terveellisesti. Hän suosittelee omaa kämmentä aterioiden mittariksi. Nainen on laihduttanut metodinsa avulla 40 kiloa.

Unohda kalorien laskeminen ja ruokien punnitseminen. Suzy Wengelin Scandi Sense -dieetti on uskomattoman yksinkertainen keino kiinnittää huomiota aterioiden oikeanlaisiin mittasuhteisiin. Nainen on käyttänyt lautasmallinsa pohjana tanskalaisten terveysviranomaisten suosituksia, mutta on tehnyt aterioiden kokoamisen entistäkin yksinkertaisemmaksi.

Ideana on, että jokainen ihminen ottaa ruokaa ainoastaan tarvitsemansa määrän. Täytä lautanen kahella kourallisella kasviksia, yhdellä kourallisella proteiinia, yhdellä kourallisella hiilihydraatteja ja muutamalla ruokalusikallisella rasvaa. Kourallinen tarkoittaa määrää, joka mahtuu kuppiasennossa olevalle kämmenelle. Wengel on kirjoittanut aiheesta teoksen, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

🇬🇧 Pan fried fish fillets with sweet lemon, creamy pasta and spinach Meal-box model: Handful 1-(+2): Squash, spring onions, spinach Handful 3: Fish fillet: fillets of tilapia, haddock, roughy, or similar types of fish Handful 4: Maccheroni, wheat flour Fat: Cream, olive oil, butter Flavourings: Sweet lemon, chili, salt, pepper 🇩🇰 Stegte fiskefileter med sød citron, cremet pasta og spinat Hvis du bruger lidt mere end en ‘håndfuld 4’ på retten, så spar lidt i næste spisekasse👍🏻 Fordeling i Sense-spisekassen Håndfuld 1-(+2): Squash, forårsløg, spinat Håndfuld 3: Fladfiskefilet Håndfuld 4: Maccheroni, hvedemel Fedt: Fløde, olivenolie, smør Smagsgivere: Sød citron, chili, salt, peber #sensekost #Sensekassen #aarstiderne #scandisense #scandisensediet #fish #suzywengel #måltidskasse #sundhed #pasta #healthyfood

A post shared by Suzy Wengel (@senseslankmedfornuft) on

🇬🇧Albondigas meatballs with fried fennel, white beans and a taste of orange Meal-Box model: Handful 1+(2): Fennel, watercress, cherry tomatoes, tomato sauce Handful 3: Meatballs, white beans Handful 4: Orange Fat: Olive oil Flavourings: Chili, salt, pepper 🇩🇰Albondigas-kødboller med stegt fennikel, hvide bønner og appelsin Fordeling i Sense-spisekassen Håndfuld 1+(2): Fennikel, brøndkarse, cherrytomater, tomatsauce Håndfuld 3: Kødboller, hvide bønner Håndfuld 4: Appelsin Fedt: Olivenolie Smagsgivere: Chili, salt, peber #sensekost #scandisense #scandisensediet #suzywengel #diet #weightloss #vægttab #abnehmen #schlankmitdemhandvollprinzip #sensekassen #aarstiderne #måltidskasse @aarstiderne

A post shared by Suzy Wengel (@senseslankmedfornuft) on

🇬🇧 I'm going to party later today. That's why I start the day with a small meal-box – so that I can eat and drink a bit more at the party: HF1-2: Nothing – I only use a lot of basil HF3: Two eggs HF4: A piece of bread Fat: 1 tablespoon of cream cheese Flavourings: Salt, pepper, basil, wood sorrel 🇩🇰Jeg skal til konfirmation senere i dag – derfor er min første spisekasse ikke fyldt helt op – så har jeg mulighed for at spise lidt mere til festen: HF1-2: ikke noget – andet end basilikum – som også er smagsgiver HF3: To æg HF4: Et halvt rundstykke Fedt: 1 spsk. flødeost Smagsgivere: Salt, peber, basilikum, skovsyre #breakfast #sensekost #senseslankmedfornuft #scandisense #scandisensediet #weightloss #abnehmen #vægttab #diet #schlankmitdemhandvollprinzip #suzywengel

A post shared by Suzy Wengel (@senseslankmedfornuft) on