Mies ihmetteli miksei perheenäiti hoitanut kotia – video veti hänet hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli töistä tullessaan ihmetellyt minkä vuoksi vaimo ei ollut hoitanut kotona mitään askareita, joita hän oli luvannut. Nainen oli yrittänyt selittää miehelle, että hän ei pystynyt, koska vauva oli kaivannut erityistä huomiota.

Vaimosta oli tuntunut, että hänen syynsä kuulostaa selittelyltä, minkä vuoksi hän oli päättänyt kuvata todisteet videolle. Kun mies oli lähtenyt töihin ja vaimo oli taas jäänyt kahdestaan kotiin vauvan kanssa, vauva oli alkanut jälleen kiukuttelemaan äidille. Niinpä nainen oli päättänyt kuvata miestään varten videolle syyn siihen minkä vuoksi hän ei saa kotona juuri mitään aikaiseksi miehen ollessa poissa.

Vauvalla näyttää olevan kaikki hyvin kun hän saa olla äitinsä sylissä. Heti kun äiti kuitenkin laskee pikkuisen maahan, lapsi alkaa itkemään. Vauva ei näytä tällä hetkellä viihtyvän missään niin hyvin kuin äidin sylissä, mikä tietenkin vaikeuttaa äidin keskittymistä mihinkään muuhun kuin vauvaan.