Sampo Kaulanen riemuitsi Selviytyjät-voitosta: ”Tais tulla kusetkin housuun”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka Selviytyjät-ohjelman ensimmäinen Suomen tuotantokausi päättyi lopulta julkkiskauppias Sampo Kaulasen voittoon. Urakka otti koville, sillä finalistit viettivät autiolla saarella yhteensä 33 päivää.

Finaalissa olivat mukana Kaulasen lisäksi fitness-kaunotar Janni Hussi sekä radiojuontaja Kimmo Vehviläinen. Heistä Vehviläinen putosi finaalista viimeisen jakson koskemattomuuskilpailun jälkeen, kun Janni valitsi Sampon kanssaan finaalikumppaniksi. Lopulta tuomaristo äänesti voittajaksi Kaulasen, joka ei riemuaan pidätellyt.

– Jesh, vittu meitsi voitti! Olin jotenkin ennakkoon aavistellut, että Janni vie potin. Nyt kun se sitten jysähti silmille, niin en mie tiiä, mulla tais tulla kusetkin housuun tuossa, kun mie lähin juoksemaan. Aivan hullu olo, Sampo Kaulanen kertoi.

– Tämä viimeinen heimoneuvostohan oli aivan karmiva, siinä tuli koko ajan roustia. Ajattelin alusta asti, että vastaan kaikkiin suoraan ja rehellisesti. Ilmeisesti arvostivat sitä.

Selviytyjät Suomi tulee saamaan pian jatkoa, sillä uusi joukko suomalaisia julkkiksia on parhaillaan jo kuvaamassa Filippiineillä ohjelman toista tuotantokautta. Toisella kaudella ovat mukana muun muassa Lola Odusoga, Niklas Hagman, Eevi Teittinen, Sauli Koskinen, Virpi Kätkä, Marko Asell, Lotta Näkyvä, Noora Räty, Olli Herman, Kim Herold ja Tuuli Matinsalo.