Sampo Kaulanen voitti Selviytyjät-kilpailun ja 30 000 euron jättipotin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet viime kuukausina seurata jännityksellä kansainvälisen Selviytyjät-formaatin suomalaista versiota, jossa joukko julkkiksia on joutunut elämään hyvin askeettisissa olosuhteissa Filippiinien viidakkosaarilla. Kilpailijat ovat lisäksi ottaneet selviytymisen ohella toisistaan aktiivisesti mittaa monipuolisissa tehtävissä.

Janni Hussi, Kuva: Nelonen Media

Tänään ratkesi ensimmäisen suomalaisen Selviytyjät-tuotantokauden voittaja, jonka valitsi kauden loppupuolella pois äänestetyistä kilpailijoista koostettu tuomaristo. Finaalijakson alkaessa mukana oli vielä radiojuontaja Kimmo Vehviläinen, joka kuitenkin putosi kisasta kesken päätösjakson, kun koskemattomuuskilpailun voittanut Janni Hussi valitsi finalistikumppanikseen Sampo Kaulasen.

Lue myös: Sampo Kaulanen riemuitsi Selviytyjät-voitosta: ”Tais tulla kusetkin housuun”

Tuomariston tentattavaksi selviytyivät siis julkkiskauppias Sampo Kaulanen ja fitness-kaunotar Janni Hussi. Tiukassa tentissä kilpailusta jo pudonneet kilpailijat esittivät tiukkoja kysymyksiä muun muassa juonittelusta, selkään puukottamisesta ja pelaamisesta sekä finalistien aikomuksista mahdollisen voiton varalle.

Lopulta tuomariston oli aika äänestää voittaja. Voittajaksi valittiin Sampo Kaulanen.

Selviytyjät Suomi, tuotantokausi 2

Selviytyjät Suomi tulee saamaan pian jatkoa, sillä uusi joukko suomalaisia julkkiksia on parhaillaan jo kuvaamassa Filippiineillä ohjelman toista tuotantokautta. Toisella kaudella ovat mukana muun muassa Lola Odusoga, Niklas Hagman, Eevi Teittinen, Sauli Koskinen, Virpi Kätkä, Marko Asell, Lotta Näkyvä, Noora Räty, Olli Herman, Kim Herold ja Tuuli Matinsalo.