Todellinen ökykännykkä! Huawein ja Porschen uutuuspuhelin maksaa 2 095 euroa

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Älypuhelinten maailma on yhtä kilpajuoksua siitä millä valmistajalla on tehokkain ja monipuolisin laite ja erityisesti kenellä on paras kamera. Huawei julkaisi maaliskuussa tämän hetken parhaan kännykkäkameran, kun Huawei P20 Pro esiteltiin Pariisissa. Stara oli mukana tilaisuudessa.

Katso video Huawein P20 -lanseerauksesta tästä

Huawei P20 Pro -lippulaivamallin ja sen pienempien versioiden lisäksi lehdistölle esiteltiin myös Porschen kanssa yhteistyössä toteutettu erikoismalli Porsche Design Huawei Mate RS.

Porsche Design Huawei Mate RS, Kuva: Stara
Porsche Design Huawei Mate RS, Kuva: Stara

Urheiluautovalmistajan kanssa suunnitellun laitteen hintalappu ei sovi ihan jokaiselle, sillä 512 gigan tallennustilalla varustettu laite maksaa hulppeat 2.095 euroa, ja 256 gigan tallennustilalla varustettu laite sekin vielä 1.695 euroa.

Porsche Design Huawei Mate RS -laitteessa on P20 Pro -mallin tavoin kolme kameraa takana ja yksi edessä. Takaa löytyvät 40 megan värikamera, 20 megan mustavalkokamera ja 8 megan optisella zoomilla varustettu kamera. Edessä on lisäksi 24 megan selfie-kamera. Laitteen erikoisuutena on koko ruudun kokoinen sormenjälkitunnistin. 4.000 mAh akku kestää normaalikäytössä kaksi päivää.