Nämä horoskooppimerkit sopivat parhaiten toisilleen – katso tästä unelmakumppanisi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Astrologia on ikivanha planeettojen asentoihin perustuva tapa tulkita meneillään olevia tapahtumia. Tähtikarttojen avulla voi myös määritellä ihmisten luonteenpiirteitä ja heille tyypillisiä ominaisuuksia. Lisäksi planeettojen asennot voivat antaa vastauksia tulevaisuuteen liittyen, kuten Peacequarters on aiemmin kertonut.

Daily Mail -lehden mukaan astrologia on paljon muutakin kuin aurinkomerkkeihin perustuvia viihteellisiä horoskooppeja. Jokainen ihminen saa horoskooppinsa syntymähetkensä tähtitaivaan mukaan, ja planeettojen asennot saattavat uskomusten mukaan määritellä tarkasti luonteenpiirteitä. People-lehti toki muistuttaa, että muut planeetat sijoittuvat omalle tähtikartalle auringon lisäksi.

Nyt on kuitenkin listattu horoskooppimerkkejä, jotka sopivat toisilleen parhaiten. Länsimaiset horoskooppimerkit jaetaan usein neljään elementtiin, tuleen, maahan, ilmaan ja veteen. Nämä elementit osaltaan antavat osviittaa merkin tietynlaisista tavoista toimia.

Oinas: Leijona ja Jousimies

Seikkailuja ja toimintaa kaipaava oinas tarvitsee rinnalleen muita tulimerkkejä, eli leijonan tai jousimiehen, jotta hänen temperamenttinsa tulee ymmärretyksi. Ilmamerkit, kuten Vaaka, saattavat ainoastaan turhauttaa oinasta liiallisella analysoinnillaan. Parisuhteessa oinas pelkää itsenäisyytensä menettämistä, mutta tarpeeksi vahvat kumppanit osaavat vastata hänen roihuunsa.

Härkä: Neitsyt, Kauris ja Vaaka

Kauneutta rakastava härkä saa parhaimman vastakaiun rakkaudelleen muista maan merkeistä. Myös muut maan elementtiä edustavat horoskoopit rakastavat aistien käyttämistä ja sensuellien nautintojen vaalimista. Etenkin Vaaka voi olla täydellinen kumppani samankaltaisilla mielenkiinnonkohteilla varustettuina.

Kaksoset: Vaaka, Vesimies ja Leijona

Ilmamerkit ovat nautinnollista seuraa kaksosille, koska heidän kanssaan on mahdollista viettää vapaa-aikaa älykkäällä tavalla ja pitkien keskustelujen parissa. Kaksoset arvostavat myös ulospäinsuuntautuneen leijonan seuraa. Vesimerkkien edustajat ovat liian syvällisiä kaksosille, joiden mieli voi vaeltaa hetkessä aiheesta toiseen.

Rapu: Kalat, Rapu ja Skorpioni

Ravut tarvitsevat kumppanin, joka kohtelee heitä oikein. Kaikista haavoittuvaisimmat horoskooppimerkkien edustajat sopivat hyvin yhteen mielikuvitusrikkaan ja rakastavan kalat-merkin edustajan kanssa, koska hän ei pelkää näyttää tunteitaan. Kauris puolestaan voi tarjota ravun kaipaamaan vastapainoa elämään turvallisuuden muodossa.

Leijona: Oinas ja Jousimies

Vaikka leijonat ajattelevat kaikkien rakastavan heitä, pystyy vain harva olemaan parisuhteessa intohimoisen ja elämää suuremman persoonan kanssa. Leijonat tulevat erinomaisesti toimeen oinaiden ja jousimiesten kanssa, koska he ovat tarpeeksi vahvoja olemaan rehellisiä hänen kanssaan. Toinen leijonamerkin edustaja kumppanina saattaisi olla liian vaikea vastus, koska suhteessa joutuisi jatkuvasti taistelemaan kruunusta.

Neitsyt: Kauris ja Härkä

Neitsyt ei voi sietää draamaa, ja hän näyttää tunteensa mieluiten teoilla. Käytännöllinen luonne sopii erinomaisesti yhteen maanläheisten merkkien, kuten Kauriin ja Härän kanssa. Neitsyt arvostaa ahkeraa kumppania. Heidän saattaa olla vaikea tulla toimeen tulimerkkien kanssa, koska eivät saa voimakkailta persoonilta tarpeeksi kaipaamaansa huomiota.

Vaaka: Kaksoset ja Vesimies

Vaaka tulee toimeen lähes kaikkien merkkien kanssa, koska he ovat kaikista horoskoopeista sopeutuvaisimpia. He osaavat mukautua, tehdä yhteistyötä ja luoda harmoniaa. Sosiaaliset ja älykkäät merkit, kuten kaksoset ja Vesimies ovat kuitenkin kiinnostavimpia. Vaaka menestyy suhteessa fiksujen ja filmaattisten kumppaneiden kanssa.

Skorpioni: Rapu, Kalat, Kauris ja Härkä

Seksuaalisuuden ja tunteiden ohjailema skorpioni näkee aina pintaa syvemmälle toisessa ihmisessä. Hän yhdistää parisuhteessa halun ja sinnikkyyden muottiin, johon sopii rinnalle muut vesimerkit, rapu ja kalat, jotka tietävät syvien tunteiden merkityksen. Kaksoset tai jousimies ovat liian meneviä skorpionin makuun. Hän haluaa parhaat rakastajat rinnalleen.

Jousimies: Oinas, Leijona ja Kaksoset

Horoskooppimerkkien suurimmat vaeltelijat, eli jousimiehet rakastavat vapauttaan ja he ovat jatkuvasti menossa johonkin suuntaan. Ainoastaan toiset tulimerkit, oinas ja leijona, voivat ymmärtää tämän kaipuun ja osallistua matkaan mukaan jakamaan intohimoa ja hauskanpitoa. He eivät voi sietää kumppania, joka kontrolloi tai yrittää muuttaa heitä, kuten skorpioneja, neitsyitä tai kauriita.

Kauris: Härkä, Neitsyt ja Rapu

Mikäli henkilö ottaa elämän tosissaan, sopii hän kauriin kumppaniksi. Ideaalein puoliso on kuitenkin härkä, mutta myös neitsyt voi inspiroida kauriita asenteellaan. Rapu ja kauris voivat puolestaan perustaa perinteisen ja rakastavan perheen. Itsekeskeinen leijona ei sovi suhteeseen vastuuntuntoisen kauriin kanssa.

Vesimies: Vaaka, Kaksoset, Oinas, Jousimies ja Leijona

Vesimiehen unelmien kumppanijoukko on suuri. Pääasia on, että kumppani ei lähde rajoittamaan vesimiestä. Vaaka ja kaksonen tarjoilevat hänelle älykästä seuraa, kun taas oinas ja jousimies osaavat motivoida häntä toiminnan pariin ja toteuttamaan ideoitaan. Leijona voi opettaa vesimiehille, mitä on aito rakkaus. Syvälliset rapu, kalat ja skorpioni sekoittavat vesimiehen ajatuksia liikaa.

Kalat: Rapu ja Skorpioni

Kaloille tärkeintä on tunnetason yhteys ja yhteensopivuus. Samankaltaista henkisyyttä on havaittavissa ravun ja skorpionin merkkien edustajilta, jotka pystyvät vastaamaan kalojen tunteisiin. Maamerkit, kuten neitsyt, voi antaa kaloille paljon kaivattua tasapainoa olemiseen, mutta saattavat samalla saada heidät tuntemaan itsensä yksinäisiksi tunne-elämän puuttuessa. Herkät kalat voivat häiriintyä myös vahvojen merkkien, kuten oinaan, leijonan ja jousimiehen läsnäolosta.