Suomalaisille nauretaan maailmalla: ”Eivät ole koskaan tyytyväisiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa on saatu nauttia poikkeuksellisen upeista hellepäivistä jo toukokuun aikana. Suomalaisilla on tapana keskustella muiden ihmisten kanssa säästä. Yleensä säästä valitetaan. Suomalaiset kokivat juuri puoli vuotta kestävän talvijakson, joten toukokuun lämpimät ilmat ovat monen mielestä enemmän kuin tervetulleita.

Silti Very Finnish Problems -sivusto kiteyttää suomalaisten ajatukset hellesäästä. Ulkona on liian kuuma.

Samaan aikaan Facebookissa julkaistulla kuvalla irvaillaan sille, että suomalaiset valittavat aina lämpötilasta. Kun hellekeli on liian kuuma, on vastaavasti alle 80 celsiusasteen sauna liian kylmä. Kuva on lähtenyt leviämään viraalina netissä.

When you can't make your mind up about the temperature. (📸😀Subscribe on YouTube for more VFP fun http://bit.ly/VeryFinnishProblems 📸)

Publiée par Very Finnish Problems sur dimanche 13 mai 2018