Sara Sieppi julkaisi upeat lomakuvat Egyptistä: ”Kun kynnet mätsää bikineihin”

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miss Suomi Sara Sieppi lomailee parhaillaan Egyptin lämmössä. Nainen on julkaissut Instagramissa upeita uimapukukuvia, joista ei kuitenkaan käynyt ilmi naisen lomakohdetta. Useampien kyselyiden jälkeen nainen päätti nyt paljastaa sen seuraajilleen.

26-vuotias Sara Sieppi lomailee tällä hetkellä Egyptissä Hurghadassa. Nainen ei keskustelupalstojen perusteella ollut löytänyt kohteesta mitään positiivista, mutta upean hotellin ja takuuvarman helteen vuoksi hän uskalsi kuitenkin ottaa riskin ja varata hänelle ja poikaystävä Roope Salmiselle matkat.

Sieppi kertoo blogissaan olevansa todella tyytyväinen valintaansa. Pariskunta on viettänyt koko lomansa hotellin alueella, joten rantamyyjät eivät ole kaksikkoa auringon ottamisen lomassa häirinneet. Nainen kehottaakin myös muita tekemään aina itse omat päätöksensä ja olemaan antamatta liikaa painoarvoa muiden mielipiteille lomamatkan valinnassa.

Viikonloppufiilis🖤 #blogupdate

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Tänää oli hyvä aamu.🍳

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

#IslandLife 💙

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

🙏🏼

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

”Ottaisinko seuraavaks Mojiton vai Spritzerin?”💭🍸 #lomastressi

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on