Herkku on kuin satumaailmasta – hattaraburrito kasvattaa suosiotaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagram-ruoiksi kutsutaan annoksia, joita ihmiset eivät yksinkertaisesti voi syödä ennen kuin he ovat ottaneet niistä ensin kuvan. Annokset ovat visuaalisesti niin näyttäviä, että olisi lähestulkoon rikos olla ottamatta niistä ensin kuvia ennen kuin ne katoavat parempiin suihin.

Milktavern-nimisen herkkukahvilan hattaraburrito on alkanut kasvattamaan suosiotaan. Sosiaalisessa mediassa on jo satoja kuvia makeasta herkusta, jossa jäätelöä, muroja ja makeisia ympäröi värikäs pastellinsävyinen hattarakuori.

Los Angelesissa sijaitseva Milktavern on tunnettu värikkäistä herkuista, ja heidän listaltaan löytyy hattaraburriton lisäksi myös värikkäitä crepes-kakkuja. Ravintolan listalta löytyy myös grillattu voileipä, joiden väliin sulatettu juusto loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä.

#milktavern #koreatown #rainbowcrepecake 😛

A post shared by Arley Eros Pillíano (@versxxce) on