Ariana Grande murtui viime vuoden tapahtumista – terrori-isku saa kyyneliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande piti ymmärrettävästi hieman hiljaiseloa julkisuudesta ja musiikin tekemisestä sen jälkeen kun hänen Manchesterissa järjestetyssä konsertissa tapahtui terrori-isku. Konsertin päätyttyä tapahtumapaikalla räjäytettiin pommi, joka tappoi 22 konserttivierasta ja vahingoitti yli 500 ihmistä.

Nyt 24-vuotias tähti on kuitenkin tehnyt paluun upealla No Tears Left to Cry -sinkullaan. Ariana Grande kertoi People-sivustolle, että uusi kappale kertoo nousemisesta ja itsensä keräämisestä sen jälkeen kun on vajonnut pohjalle.

Viime vuoden tapahtumista puhuminen on edelleen tähdelle todella vaikeaa. Grande kertoi haastattelijalle itkien: ”Kunpa pystyisin tekemään vielä jotain korjatakseni tilanteen. Voisi kuvitella, että asiasta olisi jo helpompi puhua tai että sen kanssa olisi jo kyennyt tekemään rauhan. Odottelen yhä sitä rauhaa”.