Isoäiti haluaa simpukkapuhelimensa takaisin – uusi kännykkä oli hänelle liikaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni muistelee vanhoja aikoja lämmöllä ja miettii, että ennen kaikki oli paremmin. Samaa mieltä tuntuu olevan myös eräs isoäiti, joka on hämmentynyt oman älypuhelimensa kameratoiminnosta.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten isoäiti ihmettelee puhelintaan. Nainen oli vahingossa laittanut puhelimen kameran päälle ja kääntänyt sen itseensä päin, minkä ansiosta hänen kasvonsa ilmestyivät puhelimen näytölle. Vanhus ei ilahtunut nähdessään kasvonsa näytöltä.

Isoäidin mielestä älypuhelin ei olekaan kovin älykäs, koska se muutti yllättäen näytön peiliksi. Videolla vanhus kertoo ikävöivänsä vanhaa kunnon simpukkapuhelintaan samalla kun hän kauhistelee kameran kautta omia ryppyjään. Tytär kehottaa isoäitiä hyödyntämään tilanteen ja ottamaan selfien, mutta se saa naisen entistäkin hämmentyneemmäksi.