Luksushotelli houkutteli Kardashianin paikalle upealla sijainnillaan – kuvat puhuvat puolestaan

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähdet lomailevat usein paparazzien valvovien silmien, ja yhtä lailla myös tavalliset ihmiset yrittävät vilkuilla miten julkkistähdet viettävät lomaansa. Supertähdille on jo aiemmin lanseerattu luksushotelleja, joissa jokaisen tuntemat tähdet saavat kerrankin lomailla rauhassa. Tuorein niistä on nyt osoittautunut todelliseksi hitiksi.

Kyseessä on Utahin autiomaassa sijaitseva viiden tähden luksushotelli Amangiri. Stara kertoi äskettäin miten esimerkiksi Emily Ratajkowski vietti siellä häämatkaansa, jonka aikana hän julkaisi useita näyttäviä alastonkuvia paikan päältä. Samassa hotellissa majoittuivat nyt myös Kourtney Kardashian ja Younes Bendjima.

39-vuotias Kourtney Kardashian julkaisi juuri upeita lomakuvia Amangiri-hotellista ja sen ympäristöstä. Nainen on lomalla 25-vuotiaan poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa. Naisen julkaisemien kuvien perusteella tarkkasilmäisimmät fanit huomasivatkin heti, että pariskunnalla on sama lomakohde ja hotelli kuin Emily Ratajkowskilla häämatkallaan.

Myös Kourtney Kardashian on huippumallin tavoin ottanut kaiken hyödyn irti upeasta ympäristöstä poseeraamalla näyttävissä kuvissa. Julkaisemissaan kuvissa naisella on yllään vihreä uimapuku ja futuristinen shortsipuku.

2020

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

ethereal

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

gm

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on