Oravat takertuivat hännistään yhteen – pelastajia odotti uskomaton näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jumiin jääneiden eläinten pelastaminen ei ole eläinsuojien henkilökunnalle harvinaista. Taannoin pelastajia odotti kuitenkin vähintäänkin hämmästyttävä näky Yhdysvaltojen Nebraskassa.

Kuusi puussa roikkuvaa oravanpoikasta oli takertunut toisiinsa kiinni hännistään. Omaha World-Herald -lehden mukaan Oravat toimitettiin eläinsuojaan, jossa niiden oloa helpotettiin kipulääkkeellä ja lämpimällä pyyhkeellä.

Oravien häntien selvittäminen kesti eläinsuojassa työskentelevältä Laura Stastnyltä noin tunnin verran. Eläimet toimitetaan takaisin luontoon toivuttuaan tapauksesta muutamien viikkojen ajan. Statsny uskoo häntien takertuneen toisiinsa poikasten painittuaan keskenään pesässään.

 

🐿🐿Weird story of the week brought to you by our awesome animal control officers! 🐿🐿Animal control got a call for 6…

Publiée par Nebraska Humane Society sur lundi 14 mai 2018