Alessandra poseerasi pikkumekossa – sitten tuulenpuuska paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ympäri maailmaa. Aiemmin tällä viikolla kaunotar juhli Solo: a Star Wars Story -elokuvan ensi-iltaa on Cannesin elokuvajuhlilla, jossa mukana oli myös elokuvan suomalainen tähti Joonas Suotamo.

Nyt Alessandra on kuitenkin kuvattu jo hotellillaan Antibesissa, jossa kaunotar poseerasi kuvaajille pienessä vaaleanpunaisessa mekossa. Sitten tuulenpuuska tuli ja nosti hameen helmaa sen verran, että Ambrosion pakarat paljastuivat.

36-vuotias Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.

Splash
Splash
Splash
Splash