GQ-lehden kansikuva huvittaa – huomaatko kaikki nolot photoshopvirheet?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuvien jälkikäsittelyyn turvautuminen on yleinen keino suurten muotilehtien palstoilla. Etenkin kansikuvia editoidaan toisinaan niin rankalla kädellä, että kuvissa esiintyvät ihmiset eivät enää näytä edes luonnollisilta. Nyt GQ-lehti on uudessa kansikuvassaan pilkannut vanhaa Vanity Fair -lehden kantta.

Vanity Fair julkaisi vuoden alussa lehden, joka oli omistettu Hollywood-tähdille. Kansikuvassa loistivat Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Nicole Kidman ja Tom Hanks. Moni tarkkasilmäinen huomasi erikoisia jälkikäsittelymokia, joista lehti saikin kuulla pitkään. Nyt GQ-lehti päätti pilkata Vanity Fairin kantta omalla hauskalla kansikuvallaan.

GQ-lehden uusimmassa numerossa nähdään komedianäyttelijät Issa Rae, Kate McKinnon ja Sarah Silverman. Kuvaan on lisätty monia huvittavia elementtejä kuten ylimääräisiä jalkoja ja käsiä, jotka ovat todella helposti kaikkien huomattavissa.