Älyvideotykki toimii äänikomennoilla – uuden sukupolven projektiori

Digi · Terhi Piiroinen

Virtuaaliavustaja Amazon Alexa toimii yhteistyössä muun muassa älykaiuttimien kanssa. Nyt äänikomennoilla toimiva assistentti on mahdollista kytkeä osaksi kodin uudenlaista Optoma UHD51A -videotykkiä.

Pian elokuvanautintoa voi ohjailla äänikomennoilla, kun virtuaaliavustaja Alexa on ohjelmoitu osaksi uuden sukupolven videotykkiä. Projektorin voi panna esimerkiksi tauolle vessassa käymistä tai popcornin tekemistä varten yksinkertaisesti äänikomennolla ilman, että tarvitsisi koskea kaukosäätimeen. Videotykin kuvalaatu on huippuluokkaa.

Ennakkoon monista paikoista Yhdysvalloissa loppuunmyyty Optoma UHD51A tarjoilee teräväpiirtoa parhaimmillaan. Sen voi yhdistää myös videokonsoloidin ja muihin viihdelaitteisiin. Älyprojektori toistaa myös 3D ja Blu-Ray -laadun elokuvia. Laite tekee kodista oman pienen elokuvateatterin.