Chrissy Teigen synnytti keskiviikkona – perhe kasvoi pienellä pojalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Chrissy Teigen ja hänen muusikkomiehensä John Legend haaveilivat pitkään toisesta lapsesta Luna-tyttären synnyttyä. Marraskuussa Teigen ilmoitti onnellisena kaikille, että hän on jälleen raskaana.

Myöhemmin Chrissy Teigen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan myös kuvan, jossa hän paljasti vauvan sukupuolen. Teigen julkaisi itsestään Grammy-gaalan punaisella matolla otetun kuvan, jonka kuvatekstiksi hän kirjoitti: ”Mama and her baby boy”. Nyt Teigen on synnyttänyt heidän perheeseensä uuden vauvan.

Chrissy Teigen ja John Legend saivat pienen poikansa keskiviikkona. Synnytyksestä toivuttuaan Teigen ilmoitti ilouutisen hänen omalla Twitter-kanavallaan kirjoittaen: ”Joku on täällä”. Tekstin perään nainen oli vielä lisännyt emojit maitopulloista, minkä jälkeen kenellekään ei jäänyt epäselväksi, että poika on syntynyt.