Koirien saumaton yhteistyö huvittaa – näin herkut katoavat pöydältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat ovat niin persoja herkuille ja jopa omalle kuivamuonalleen, että niiden vatsa näyttää lähes pohjattomalta. Jatkuva herkkuhimo ajaakin lemmikit usein tekemään pahojaan yrittäessään saada itselleen ruokaa, jota ihmiset eivät ole suostuneet niille antamaan.

Nyt huvittavalla YouTube-videolla nähdään tilanne, jossa perheen koirat tekevät saumatonta yhteistyötä. Perheen pienempi koira on halunnut päästä pöydälle nauttimaan siihen jätetyistä herkuista, mutta se on ollut liian lyhyt yltääkseen pöydälle. Onneksi isompi koira on saapunut kaverinsa avuksi.

Omistaja on kuvannut videolle hauskan tilanteen, jossa pienempi koira syö pöydältä. Suurempi koira toimii ahneen ystävänsä jakkarana ja antaa pikkuisen seistä sen selän päällä, että kaveri yltää paremmin pöydälle.