Pink toteutti faninsa toiveen – tyttö sai laulaa suuren yleisön edessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Anthony -niminen tyttö on suuri Pink-fani. Hän rakastaa Pinkin musiikkia ja osaa itsekin laulaa hänen kappaleitaan erinomaisen hyvin. Nyt tyttö pyysi Twitterin välityksellä, että hän saisi laulaa Pinkin konsertissa, ja tähti päätti kesken esityksensä toteuttaa faninsa toiveen.

12-vuotiaan Victoria Anthonyn tekemä Twitter-video levisi laajalle aluksi muiden Pink-fanien toimesta, mutta pian jo monet uutiskanavatkin tarttuivat nuoren tytön videoon. Video oli saatettu myös itse laulajatähden tietoisuuteen, minkä ansiosta hän Vancouverin konsertissaan tiesikin kävellä tytön luokse ja ojentaa hänelle mikrofonin.

Pink oli luultavasti jo aiemmin nähnyt videolta, että tyttö osaa laulaa. Hän ei silti pystynyt olemaan yllättymättä nuoren Victorian laulutaidoista, kun tyttö sai mahdollisuuden laulaa idolinsa edessä Pinkin Perfect-kappaletta jättimäisen yleisön hurratessa.

https://twitter.com/vicanthonymusic/status/995538108400549888

https://twitter.com/vicanthonymusic/status/991189041642024960