Sara ”Saara” Forsberg muutti Los Angelesista takaisin Suomeen!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kielinaisena tunnettu ja nyt myös laulajanuraa menestyksekkäästi tehnyt Sara Forsberg, eli Saara, tunnetaan räväkästä ja positiivisesta olemuksestaan. Saara yllätti faninsa viime vuonna ajelemalla hiuksensa pois. Nyt nainen paljasti hänen uudella YouTube-videollaan, että hän on muuttanut takaisin Suomeen.

Saara kertoi hänen uudella videollaan syitä siihen minkä vuoksi hän muutti takaisin Suomeen. Saara rakasti Los Angelesin säätä, luontoa ja halpaa ruokaa sekä bensaa, mutta koki olonsa yksinäiseksi. Saaran mukaan Los Angelesissa loistavat sellaiset ihmiset, jotka jaksavat juhlia, verkostoitua ja tutustua jatkuvasti uusiin ihmisiin oman alansa tapahtumissa.

Saara kertoi myös videolla eronneensa Los Angelesiin jääneestä poikaystävästään Hoomanista, jonka kanssa nainen seurusteli noin neljä vuotta. Saara kertoi myös aiemmin lihoneensa pienen ajan sisällä 22,6 kiloa, mutta nyt hän on omaksunut taas terveelliset elämäntavat ja on päättäväinen sen suhteen, että saa terveytensä ja hyvän mielensä jälleen takaisin liikunnan ja terveellisemmän ruokavalion myötä.