Peltipoliisi oli napata kaaharin – sitten rekka ajoi paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisi on viime aikoina aktivoitunut sosiaalisessa medissa merkittävästi aikaisempaa enemmän, ja sen tuloksena verkkoon päätyy ajoittain muun muassa mielenkiintoista kuvamateriaalia niin sanotuista peltipoliiseista. Nyt eräs kaahari on selvinnyt yllättäen kuin koira veräjästä.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä joku autoilija ajoin nopeusvalvontakameraan 95 kilometrin tuntinopeudella, joten kamera otti kuvan. Kaahari ei kuitenkaan päässyt kuvaan, koska rekka-auto sattui sopivasti sen edelle. Kaiken lisäksi rekan kyljessä luki tilanteeseen osuvasti ”Toiset on luotu kulkemaan”.

– Toiset on luotuja kulkemaan, toiset kaahaamaan. Tälläkertaa ohituskaistaa ajanut selvisi sakolta, kun rekka sattui kameran eteen, poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein kommentoi Twitterissä julkaisemaansa peltipoliisin kuvaa.