Mikä kuva! Kim Kardashian alastomana Instagramissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin uusissa KKW Body -tuoksuissa nähdään Kim Kardashianin oma alaston vartalo, joka on valmistettu muotin avulla. Uusi pullo on siis naisen kurvikas vartalo pienemmässä koossa, mutta täysin oikeilla mittasuhteilla.

37-vuotias Kim Kardashian on julkaissut uutta hajuvettä markkinoidakseen useita näyttäviä alastonkuvia. Nyt hän julkaisi jälleen uuden melko paljastavan kuvan hänen 111 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi.

Monien mielestä Kardashianin hajuvesipullo näyttää liikaa Jean Paul Gaultierin hajuvesipulloilta. Jean Paul Gaultier on tunnettu 1993 vuonna lanseeratuista hajuvesipulloistaan, joissa on miehen ja naisen vartalot. Kardashian on aiemmin kommentoinut, että hän ihailee itsekin Gaultierin kauniita pulloja, mutta hänen inspiraationaan toimi kuitenkin patsaat eikä monien tunnistama klassikkopullo.