Ohhoh! Näin monta lastenhoitajaa Kate Middleton ja prinssi William ovat palkanneet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Cambridgen herttua ja Walesin prinssi Williamin sekä hänen herttuatarvaimonsa Kate Middletonin perheessä on tällä hetkellä kolme alle viisivuotiasta lasta. Monien yllätykseksi perheessä työskentelee ainoastaan yksi vakituinen lastenhoitaja.

Vaikka ulkopuolisin silmin ajateltuna brittiläisen kuninkaanhovin luulisi palkkaavan avukseen suuren lastenhoitajien armeijan, ei prinssi William ja Kate Middleton ole ottanut avukseen kuin yhden ja luotettavan lastenhoitajan. Perheessä työskentelevä Maria Borrallo on aloittanut työnsä vuonna 2014 Georgen ollessa kahdeksan kuukauden ikäinen. Hän työskentelee perheessä edelleen.

Norland Collegesta valmistunut Maria Teresa Turrion Borrallo on espanjalaissyntyinen lastenhoitaja, jolla on erikoistaitoina itsepuolustus- ja kamppailulajit sekä terrorismin torjunta. Tosielämän Maija Poppanen on The Sun -lehden mukaan noin neljäkymmentä vuotta. Kuninkaallisten lasten luottohoitaja asuu omassa Kensingtonin palatsissa sijaistevassa kaksiossaan.