Huippunäyttävä kaunotar! Emily Ratajkowski loisti ensi-iltajuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on yksi tämän päivän suosituimmista bikinimalleista, joka saakin upean vartalonsa ansiosta työskennellä tauotta. Kaunotar yllätti taannoin avioitumalla Sebastian Bear-McClardin kanssa ilman, että moni tiesi Ratajkowskin edes seurustelevan.

Eilen Emily Ratajkowski kuvattiin In Darkness -ensi-iltajuhlissa, joiden punaiselle matolle hän asteli pirteässä kelta-valko-mustassa asussa.

Emily Ratajkowski on totuttu näkemään sosiaalisessa mediassa aina melko vähissä vaatteissa. Nainen julkaisee itsestään lähes päivittäin näyttäviä bikinikuvia ja kuvia, joissa kaunotar on jopa alasti. Uudet paparazzikuvat kuitenkin todistavat, että naisen ei tarvitse olla vähissä vaatteissa kiinnittääkseen huomion itseensä.

Splash
Splash
Splash
Splash