Miehen hurja suunnitelma! Skeittaa Helsingistä Norjaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsinkiläinen Xavier Hildén tekee näyttäviä tempaisuja luonnonsuojelun nimissä. Viime vuonna mies polki Alepa-polkupyörällä koko Suomen halki Norjaan. Tänä vuonna hän aikoo tehdä likimain saman matkan rullalaudalla.

Sosiaalisessa mediassa seuraajia ahkerasti keräävä Xavier Hildén etsii 1. kesäkuuta alkaen yöpaikkoja ympäri Suomea. Mies kulkee rinkka selässään rullalaudalla kohti Norjaa. Matka alkaa Helsingistä, josta hän kulkee ensin Hämeenlinnan kautta Tampereelle.

Miehen mahtipontista koitosta voi seurata Facebookissa Skeittaamalla Norjaan -ryhmässä. Hänen motivaationaan toimii ihmisten kannustaminen luonnon roskaamisen vähentämiseen. Hän sai viime vuonna tempauksensa ansiosta kiitosterveiset presidentin kansliasta.

Me tehtiin se 1300km!❤️ #seonsunboi

A post shared by Xavier Hildén (@xavierhilden) on

Hei!Pyöräilin viime kesänä Alepa-fillarilla Helsingistä Nuorgamiin saadakseni näkyvyyttä roskaamiselle ja sen…

Publiée par Skeittaamalla Norjaan sur mardi 6 février 2018