Transformers-naamiaisasut hämmästyttävät – muuttuvat roboteista autoiksi ja lentokoneiksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autoiksi ja muiksi kulkuneuvoiksi muuttuvatTransformers-robotit ovat tulleet tutuksi niin piirretyistä kuin omasta elokuvasarjastaan. Nyt sosiaalisessa mediassa hämmästellään kolmen lapsen upeita Transformers-naamiaisasuja.

Lasten kotitekoiset asut esittävät Optimus Prime, Starscream ja Bumblebee-robotteja. Ne eivät kuitenkaan esitä pelkästään Transformersien robottiolemusta.

Verkossa julkaistuilla videoilla nähdään, kuinka robottiasut muuttuvat autoksi, rekaksi ja hävittäjälentokoneeksi. Torontolaisten lasten Transformers-puvuat ovat herättäneet runsaasti huomiota verkossa, ja onpa heillä jopa oma Twitter-tili.

 

These transformers kids were amazing!! 👍👏full video : https://youtu.be/fndYxbykd8k

Publiée par Robby Eccleshall sur mardi 15 mai 2018