Autoilija järkyttyi – kissa matkusti auton katolla moottoritiellä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nebraskassa sijaitsevalla valtatiellä ajanut perhe päätyi todistamaan uskomatonta näkyä. Vieressä ajaneen auton katolla kyhjötti elävä kissa. Harmaa kissa oli onnistunut jollain tavoin pysyttelemään 100 kilometrin tuntivauhtia liikkuneen auton katolla.

Perhe sai lopulta ajoneuvon sisällä olleiden huomion ja ilmoittamaan heille asiasta. Paikallisen Lexington Herald Leader -lehden mukaan perheen jakama video herätti eläinoikeusjärjestö Nebraska Humane Societyn huomion. He yrittävät parhaillaan selvittää autoilijoiden henkilöllisyyttä ja sitä, kuinka kissa päätyi katolle.

Toivoa sopiikin, että katolla matkustaneella kissa oli vielä henkiä jäljellä. Vierellä ajaneiden mukaan eläin oli edelleen ajoneuvon katolla sen hidastettua vauhtiaan ja pysähtyessä tien reunalle.

 

So this happened yesterday on I-480. 🙀To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email licensing@storyful.com.”

Publiée par Ronda Rankin sur samedi 19 mai 2018

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.