Kim Kardashian ja Kanye West neljä vuotta naimisissa – hääpäivälahjaksi muodonmuutos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityjulkkis Kim Kardashian ja hänen aviomiehensä räppäri Kanye West ovat olleet naimisissa neljä vuotta. Tyyliään viime vuosien aikana ahkerasti muuttanut Kim Kardashian on jälleen vaalentanut hiuksensa.

Platinablondiksi muuntautunut Kim Kardashian kertoo, että vaalea tyyli on hänen aviomiehensä ja lastensa isän, Kanye Westin suosikki. Siksi nainen on päättänyt vaalentaa pitkät kutrinsa miehensä mieltymysten mukaan. Nainen kehui aviomiestään neljävuotishääpäivän kunniaksi myös Instagramissa.

– Neljä vuotta mennyt ja edessä koko tulevaisuus. Kiitos rakas perheestä ja meidän huolehtimisesta. Kiitos, että inspiroit minua päivittäin. Olen todella onnekas. En malta odottaa tulevaisuutta… Hyvää vuosipäivää, Kim Kardashian kirjoitti.