Eläintarhan hulvaton tempaus – järjesti kilpikonnien vauhtiajot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa sijaitseva Indiapolisin eläintarha on järjestänyt kilpikonnien kilpajuoksun. Zoopolis 500 -tapahtumassa seurattiin verkkaisesti liikkuvien eläinten etenemistä kohti ruutulippua yleisön kannustamana.

Legendaarisen moottoriurheilutapahtuma Indianapolis 500:n hengessä oteltu Zoopolis 500 järjestettiin nyt 30. kertaa. Omintakeisessa rallikilpailussa oli mukana neljä kilpikonnaa. Eläimiä piti aika ajoin ohjailla oikeaan suuntaan.

Paljastettakoon jo tässä vaiheessa, että voittajaksi mateli Dan-kilpikonna, joka sai palkinnoksi hedelmiä, marjoja ja kasviksia. Herkkuja annettiin myös kilpailun hävinneille. Vaikka kilpikonnien maanopeus on hieman hitaammanpuoleinen, ovat ne yleensä nopeita uimareita vedessä.