Joonas Suotamo vastasi googlattuihin kysymyksiin – nämä asiat ihmisiä mietityttävät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen koripalloilija Joonas Suotamo näyttelee nykyisin Star Wars -elokuvissa Chewbaccan roolihahmoa, ja on sitä kautta onnistunut nousemaan maailmanlaajuisesti suosittujen Hollywood-tähtien joukkoon. Nyt Suotamo nähdään WIRED-kanavan julkaisemalla videolla.

WIRED-kanava julkaisee YouTubessa suosittua sarjaa, jossa tunnetut tähdet vastaavat kysymyksiin, joita ihmiset ovat eniten heihin liittyen etsineet Googlen avulla. Tällä kerralla piinapenkkiin istuivat Emilia Clarke, Woody Harrelson ja Joonas Suotamo. Ihmisiä oli askarruttanut muun muassa Suotamon pituus, kengän koko ja se onko hän pelannut koripalloa.

Viime päivinä Joonas Suotamon tähdittämä Solo: a Star Wars Story -elokuva on ollut kovasti otsikoissa, kun elokuvaa on markkinoitu ympäri maailmaa. Suotamo on tehnyt muiden elokuvan päänäyttelijöiden kanssa promootiotyötä elokuvan tiimoilta, minkä vuoksi hänet onkin voinut nyt nähdä monissa kansainvälisissä julkaisuissa.