Kannabiskeittokirjassa on 50 reseptiä – muuttaa ruokailut rennommiksi

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kannabista voi hyödyntää myös ruoanlaitossa ja leivonnassa. Nyt on julkaistu High Times -niminen teos, joka on kaikkien 420-kansan suosikkikeittokirja. Kannabis on kaikkien reseptien yhtenä raaka-aineena.

Kannabiskeittokirjassa esitellään hampun ainesosia hyödyntäviä reseptejä aina kevätrullista makaronilaatikkoon ja risotosta lämpöisiin voileipiin. Kannabiksen nauttiminen kiihdyttää perinteisesti ruokahalua, joten reseptien avulla voi tyydyttää mässäilyn tarvetta samalla kun lisää sitä. Kirjan 50 reseptiä on ikuistettu myös värikkäisiin esimerkkikuviin.

Keittokirja on Elise McDonoughin ja High Times Magazine -lehden yhteistyön tulos. Kannabisresepteillä varustettua keittokirjaa myydään esimerkiksi Firebox-verkkokaupassa. Tuote maksaa 16 euroa.

Firebox