Kiti ”Tanhupallo” Kokkosen somekuvasta hitti: ”Jonain päivänä tämä menee vielä oikein”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Putous-ohjelmassa suursuosiota niittänyt näyttelijä Kiti Kokkonen julkaisee ahkerasti arkikuvia sosiaalisessa mediassa. Naisen maanläheinen ote elämään saa hyvälle tuulelle. Kokkoselle onkin kertynyt yli 37.000 seuraajaa pelkästään Instagramissa.

Viimeaikoina runsaasti piha- ja puutarhakuvia julkaissut Kiti Kokkonen on esitellyt myös talon sisällä tapahtuvia asioita sosiaalisessa mediassa. Kokkonen on tehnyt kattilassa popcornia perinteiseen tyyliin. Kuvasta on helppo päätellä, että kattilaan on lipsahtanut hieman liikaa maissinjyviä naposteltavien valmistamista varten.

Popcorneja on helppoa, nopeaa ja edullista tehdä kattilassa, mikäli muistaa muutaman perussäännön. Kattilaan pannaan öljyä juuri ja juuri pohjan peittävä määrä, eli yleensä pari-kolme ruokalusikallista. Öljyyn kannattaa pudottaa muutama maissinjyvä, jotta tietää, koska öljy on kuumennut tarpeeksi loppujyvien panemiseen. Kuumenna öljyä levyn täydellä lämmöllä jyvien poksahtamiseen asti.

Siirrä kattila pois hellalta ja kaada pohjalle jyviä siten, että ne peittävät yhdessä kerroksessa pohjan. Pane kattilan päälle kansi ja pidä sitä kiinni patalappujen avulla. Siirrä kattila takaisin keskilämmöllä olevalle liedelle ja ravistele kattilaa, kunnes poksahtelu hiipuu. Kaada valmiit popcornit kulhoon ja mausta.

https://www.instagram.com/p/BjKmMemljkl/?hl=fi&taken-by=kitikokkonen