Autolija kuvasi tyrmistyttävän näyn – käsiase sojotti etupuskurista!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa ampuma-aseet ovat niin yleisiä, että niitä vaikuttaa jo satavan taivaalta. Eräs Washingtonilainen autoilija huomasi nimittäin autonsa etupuskurin joutuneen potentiaalisesti hengenvaarallisen esineen lävistämäksi.

Ajoneuvon etuosasta törrötti musta käsiase. Viranomaisten mukaan kuljettaja oli huomannut jonkin törmänneen autoonsa matkan aikana. Vasta pysähdettyään tankkaamaan hänelle selvisi mikä se todella oli.

Toistaiseksi on epävarmaa, osuiko käsiase autoon esimerkiksi jonkun heitettyä sen ylikulkusillalta alas. Associated Press -uutistoimiston mukaan Lakewoodin poliisit tutkivat parhaillaan aseen mahdollista liittymistä alueella kirjattuun ammuskelutapaukseen.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.