F1-mogulin exä on näyttävä bikinikaunotar – ei jäänyt miehiltä huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulapomo Flavio Briatoren entinen mallivaimo Elisabetta Gregoraci tekee kotiäitiyden lisäksi uraa myös mallina. Paparazzikuvissa runsaasti poseeranneelle tummalle kaunottarelle povataan pitkää ja menestyksekästä malliuraa, vaikka suhde upporikkaaseen Briatoreen loppuikin.

Eilen Elisabetta Gregoraci kuvattiin nauttimassa vapaapäivästään Twiga Beach Clubilla yhdessä Nathan Falco -poikansa kanssa. Bikineihin sonnustautunut äiti pelasi poikansa kanssa muun muassa pallopelejä, mutta rannan miehiltä hänen läsnäolonsa ei varmasti jäänyt huomaamatta.

36-vuotias Elisabetta Gregoraci ja 66-vuotias Flavio Briatore tekivät häidensä jälkeen peräti neljän kuukauden häämatkan reissaten ympäri maailmaa. Tuolloin Elisabetta poseerasi lukuisia kertoja paparazzien tähtäimissä. Sittemmin sama teema on tosin jatkunut, sillä Elisabetta reissaa alituiseen maailmalla.

Splash
Splash
Splash
Splash