Ti-Ti Nallen Koti avataan 5. kesäkuuta Lempäälässä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisia lapsiperheitä jo kolmekymmentä vuotta ihastuttanut Riita Korpela ja Ti-Ti Nalleperhe aloittivat juhlavuoden vieton helmikuussa käynnistyneellä, yli sata konserttia käsittävällä juhlakiertueella. Yli miljoona levyä ja dvd:tä myyneen Ti-Ti Nalleperheen juhlavuosi on kuitenkin vasta huipentumassa.

Kesäkuun alussa juhlitaan nimittäin Lempäälän Ideaparkiin valmistuneen uuden Ti-Ti Nallen Kodin tupaantuliaisia, jossa Ti-Ti Nalleperhe on luonnollisesti myös paikalla. Tupaantuliaisten ja konserttisalikiertueen liput ovat jo myynnissä. Ikaalisista Lempäälään muuttaneen Ti-Ti Nallen uuteen kotiin voi tutustua myös verkossa osoitteessa www.titinallenkoti.fi.

Ti-Ti Nalle risteilee Silja Europalla faniensa kanssa 9. – 10. syyskuuta. Risteily on suunniteltu lapsiperheitä varten, sillä Ti-Ti Nalle-konsertin lisäksi risteilyohjelmassa on esimerkiksi perheen yhteiset meritanssit, lastendisco ja lasten oma konsertti, jossa pikkuväki pääsee esiintymään risteilyvieraille.