Jymy-yllätys! Kendall Jenner iski komean koripalloilijan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianin klaanin naiset ovat mieltyneet yhtä paljon ammattikoripalloilijoihin kuin suomalaiset missit jääkiekkoilijoihin. Nyt mallina työskentelevä 22-vuotias Kendall Jenner on iskenyt asutralialaisen koripallopelaajan.

Useisiin NBA-pelaajiin aiemminkin romanttisessa mielessä yhdistetty Kendall Jenner on nyt käynyt treffeillä komean 21-vuotiaan Philadelphia 76ersin pelaajan Ben Simmonsin kanssa. Kaksikon kerrotaan tapailleen muutaman viikon ajan. Page Six -lehti tietää, että he ovat jopa esitelleet toisensa ystävilleen.

Ben Simmons ja Kendall Jenner nauttivat äskettäin lounaasta yhdessä Beverly Hills Hotelissa. Kendall Jenner tapaili aiemmin Blake Griffiniä, mutta suhde päättyi miehen saatua siirron Los Angelesista Detroitiin tammikuun lopulla. Ben Simmons on puolestaan tapaillut ennen Kendallia Tinashe-nimistä laulajaa.

@phillies Thank you ⚾️

A post shared by Ben Simmons (@bensimmons) on

A post shared by Ben Simmons (@bensimmons) on